✨🚗Car-dLe 🇹🇷⭐️ Şimdi Yayında

Oyna!

Car-dLe Oyunla ilgili geliştirmeler sizce neler olmalı ?

• Bu konu 2 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 56 dakika önce zapyus tarafından güncellenmiştir.
3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
  • #37517 Yanıtla
    zapyus
    Anahtar yönetici

Selamlar dostlar;

yaklaşık iki haftadır üzerinde çalıştığım ve son 1 haftadır da kararlı sürümünün yayında olduğu oyun oldukça ilgi gördü. Sizce geliştirilmesi gereken konular neler olabilir?

oyunu oynamak için 👇

CAR-DLE: Otomobil Bilgini Test Et!

#37518 Yanıtla
    Berk12
    Ziyaretçi

Merhabalar bende oyunu düzenli oynuyorum. Tespit ettiğim bir kaç eksiklik var.
    1. oyuna yeni girenler de bir listede görünmeli. Ne kadar puanımız oldu ve ne zaman liderler tablosuna çıkabiliriz diye bakmamız açısından oldukça önemli olur diye düşünüyorum.
    2. Oyun tam ekran olmuyor bence en önemli eksiklik

3. mobil uygulama olsa her gün girerim.

4. daha profesyonel bir ara yüz bence gerekli. Eski Google oyunlarına benziyor bu haliyle 😬

#37523 Yanıtla
    zapyus
    Anahtar yönetici

merhabalar oldukça güzel noktalara değinmişsiniz.
    1. onu yapabiliriz bence de güzel olur!
    2. oyun tam ekran düşündüm ama oyun bozulduğu için yapamadım ama ileride olabilir.
    3. mobil uygulama geliştirme aşamasında baya bir yol katettim ama şimdilik istediğim seviyede değil.
    4. evet haklısınız ama kodlamadan bu kadar anlıyorum ileri de inşallah daha iyi bir tasarıma sahip olabilir.

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
Yanıtla: Car-dLe Oyunla ilgili geliştirmeler sizce neler olmalı ? konusundaki #37518 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Başa dön tuşu