Skoda Scala Gizli Özellikler[ Elm 327 v1.5 ve CarScanner]
- Bu konu 11 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 6 ay önce tarafından güncellenmiştir.
8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
OBD cihazıyla açtığımız gizli özellikleri yazımızdakinin haricinde buraya ekleyeceğim:
Sizlerde açtığınız GİZLİ ÖZELLİKLERİ forumda konu açarak nasıl açtığınızı paylaşın !!
sinyaller yanarken gündüz ledinin şiddetinin azalması
İçerik için teşekkürler. Ayna ledleri sürekli yanarsa güzel duruyor lakin ledlerin ömrünü kısaltır mı tartışılır.
Aslında gece çok konforlu olduğu söylenemez. Gözümü bazen alıyor. Kapatabilirim bir süre sonra 😅
Selam,
Bir ricada bulunsam sizden İstanbulda iseniz bana yardımcı olurmusunuz
İstanbulda değilim ancak yardımcı olabileceğim bir konuysa tabi yardımcı olmaya çalışayım.
Beni korkutuyor, anlamadığım şeyler Sizden rica edecektim Yanınıza gelsem halledebilirmisiniz diye
Çok aman aman özellikler yok zaten. Uğraştığınıza değer mi emin değilim ben biraz içerik üretmek için yaptım. Yapmasam da olurmuş yani.
Tek işime yarayan ve sevdiğim özellik inanın sadece viraj farı. Diğeleri aman aman özellikler değil. Bir şey kaybetmezsiniz.
Ayrıca başka araç yapmam :))
Tamamdır Bakalım ben deneyeceğim yada başka birinden destek alacağım Teşekkür ederim