Skoda Scala Gizli Özellikler[ Elm 327 v1.5 ve CarScanner]
- Bu konu 11 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 10 ay 2 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
✨🚗Car-dLe 🇹🇷⭐️ Şimdi Yayında
Oyna!OBD cihazıyla açtığımız gizli özellikleri yazımızdakinin haricinde buraya ekleyeceğim:
Sizlerde açtığınız GİZLİ ÖZELLİKLERİ forumda konu açarak nasıl açtığınızı paylaşın !!
sinyaller yanarken gündüz ledinin şiddetinin azalması

Tek kilitle camların otomatik kapanması
carscanner > platform pq26 > diğer automatically close window after locking car

daha sonra aracın multimedyasında car>ayarlar> açma ve kapatma> cam kumandası kilitlemede otomatik kapatı seçin

Offroad menüsünün açılması:
carscanner> platform:PQ26- MY 2020/2021/2022- > multimedya> show Offroad menü in multimedya
multimedya sürümünüz 1790 veya daha üst olursa şu şekilde gözükecektir

Yan aynalardaki sinyallerin sürekli yanmasını nasıl yapabiliriz?
Lamba adaptasyondan yapılıyordu sanırım.
yolunuda göstereyim.
platform: pq26 my 2020/2021/2022-
uygulama: carscanner
Lamba Adaptasyonu> 16 BLK SLC11 ( left side turn lights)
İlk ekran bu şekilde aynı olsun.
İkinci sayfa bu şekilde olacak.
eğer karşılama ışıklarıyla birlikte yanmasını istemiyorsanız fonksiyon e deki coming home or leaving home active kaldırabilirsiniz. Aynısını 17 BLK SR A72 ( right side turn lights içinde yapın

İçerik için teşekkürler. Ayna ledleri sürekli yanarsa güzel duruyor lakin ledlerin ömrünü kısaltır mı tartışılır.
Aslında gece çok konforlu olduğu söylenemez. Gözümü bazen alıyor. Kapatabilirim bir süre sonra 😅
Selam,
Bir ricada bulunsam sizden İstanbulda iseniz bana yardımcı olurmusunuz
İstanbulda değilim ancak yardımcı olabileceğim bir konuysa tabi yardımcı olmaya çalışayım.
Beni korkutuyor, anlamadığım şeyler Sizden rica edecektim Yanınıza gelsem halledebilirmisiniz diye