Multimedya güncelleme
- Bu konu 25 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 3 saat 36 dakika önce tarafından güncellenmiştir.
Etiket: Scala ekran güncellemesi
Merhabalar
foruma hoş geldiniz. @gokmenecer
Multimedya güncelleme deneyiminizi sonrasında bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
keyifli sürüşler
Teşekkür ederim. Son zamanlarda carplay de ara ara bağlanılamadı hatası alıyorum bu nedenle güncellemeyi düşünmüşütüm. Güncellemeyi deneyip tekrar yazacağım.
Merhabalar aracımdaki sürüm 1790 aslında bir sorun yaşamıyorum. sadece aracımda kablosuz carplay bağlayamıyorum. Bunun için cihaz almıştım Fakat facebook sayfalarında bir arkadaşda aynı model yılı aynı donanım ama multimedya sürümü 1798 olan bir araçta kablosuz bağlana bildiğini gördüm. Acaba bende bu eski sürümden dolayımı bağlayamıyorum diye düşündüm güncellemeyi bu sebepten dolayı yapmayı düşünüyorum. Şuan güncelleme yapan arkadaşlar kablosuz olarak bağlaya biliyor mu ?
Evet 1800 olan sürüm var , bir usb cihaz aldım bağlanabiliyorum.
Ayrıca bir başka sorunumu sormak istiyorum. Bütün aşamaları sırasıyla yaptım. Fakat SOFTWARE UPDATE kapalı görünüyor. O ekranın içine giremiyorum sorun nedir ?
Teypte güncelleme yaparken mi karşılaşıyorsunuz?
Şöyle iza edeyim dosyaları usb zıp dosyasında çıkarıp aktardım sonrasında typc dönüştürücü ile aracım typc girişine bağladım servis moduna girdim yazılım güncelleme dediğimde SOFTWARE yazısı aktif görünmüyor.
Adımları dikkatli yaptığınızdan emin olun. Usb belleğin biçimlendirmesi doğru olmamış olabilir veya dosyalar istenilen şekilde kopyalanmamıştır.
sorun tam olarak cihazın bağlanamaması mı yoksa multimedya güncellemesi için usb cihazın görünmemesi mi?
Selamlar, 1800 sürümüne bir süre önce güncelledim sorun yok şu anda ama merak ettiğimden sormak istiyorum. 1800 sonrası bir sürüm gelirse veya geldiyse bunu nereden kontrol edebiliriz?
Öğrenirsek buraya yazarız yine yaparız bir rehber